reizen
Reizen

 

Persoonlijk reisadvies

Geen tijd om naar een reisbureau te gaan? Moeilijk een keuze kunnen maken vanwege het grote vakantieaanbod? U heeft specifieke vragen en behoefte aan een persoonlijk gesprek, dan is Holland International Reisbureau at Home echt iets voor u. Zonder extra kosten en geheel vrijblijvend kom ik graag bij u langs, of (indien u dit wenst) adviseer ik ook via e-mail of per post. Daarna neem ik contact met u op om het aanbod door te nemen. Waar en wanneer u het wenst!

Vervoer & begeleiding

Het maakt niet uit wat voor soort vakantie u wilt boeken: dichtbij of ver weg, alleen of met een groep, geheel verzorgd of selfsupporting, met of zonder vervoer en begeleiding. Natuurlijk zijn verschillende combinaties ook mogelijk, waarbij specifieke zaken over bijvoorbeeld gezondheid en huisdieren extra aandacht behoeven. In alle gevallen kan ik voor u het meest aantrekkelijke reisadvies geven op basis van prijs/kwaliteit en garanties van Holland International. De uiteindelijke keuze is aan u!

Vakanties met zorg

Ik gun u een heerlijke vakantie, waarbij u kunt genieten, ontspannen en excursies maken. Ik zal u tips en adviezen geven over vakantievieren met respect voor mens, dier en natuur. Reizen is daardoor in de toekomst ook nog goed mogelijk. Dat is belangrijk voor ons allemaal!
Toeristen met zorg die graag met partner, gezin, familie en vrienden op vakantie gaan, verdienen hierbij extra aandacht met op maat verzorgde reizen. In samenwerking met betrokken instanties stel ik met genoegen een reisadvies op. Ik kijk uit naar uw vakantiewensen! Goodgoan!
 

 


Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over reizen vul dan het onderstaande formulier in

Uw naam*

Uw email*

Onderwerp

Uw bericht*

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

lianneReizen